Ballonnen

Ballonnendecoratie is er in allerlei vormen en maten. In vele kleuren en duizend en één mogelijkheden. Wellicht wilt u meer sfeer geven aan uw beurspresentatie, bij de opening van uw bedrijfspand, tijdens uw trouwdag of om te vieren dat uw dochter of zoon geboren is.

Ballonnendecoratie is niet alleen een middel om in het oog te springen maar ook om iemand te verrassen. Want ze zijn niet alleen leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven! Omdat er binnen bovenstaande mogelijkheden ook vele opties bestaan hebben wij de ballonnendecoratie opgedeeld in een aantal categorieën. Onze categorieën bestaan uit:

Een kado in ballon is niet alleen erg leuk om te geven maar ook praktisch. Er is namelijk ook veel mogelijk.
Naast een uitgebreid assortiment aan cadeaus is het is ook mogelijk om uw eigen cadeau mee te nemen naar onze winkel en op deze originele wijze te laten verpakken.

Zorg voor zichtbaarheid tijdens de beurs, opening of open dag. Uw logo of tekst op ballonnen van de allerbeste kwaliteit.

Al meer dan 20 jaar de ballonnenspecialist!
Ballonnendecoratie.nl is een onderdeel van De Koff. Wij zijn al ruim 20 jaar de specialist in het verzorgen van ballonnendecoraties.

Wij verzorgen onder andere: beurspresentaties, huwelijks ballondecoratie, ballonnenwedstrijden, openingen met vuurwerk, special effects en confetti. Voor ieder evenement, feest of gelegenheid hebben wij wel een toepasselijke oplossing.

Ook kunt u bij ons online zelf uw eigen ballonnenboog samenstellen, zo kunt u zien hoe uw boog eruit komt te zien!

Ons aanbod ballonnen:

Auto versiering

Ballonkleuren

Ballonnen Specials

Ballonnenbogen

Ballonnenpilaren

Ballonnenslinger

Helium ballonnen

Kado in ballon

Ontwerp zelf je ballonnenboog

Ontwerp zelf je ballonnenpilaar

Plafonddecoratie

Reclame ballonnen

Tafeldecoratie

Toebehoren ballonnen

Vloerdecoratie