Levende Sjoelbak

Sjoelen maar!
De levende sjoelbak is een leuke activiteit op ieder evenement. Dit spelkussen is leuk voor jong en oud. Sjoelen is een spel wat al generaties lang bestaat, maar in dit spel ben jij de sjoelsteen en moet je jezelf lanceren en hopen dat je in vakje met de meeste punten terecht komt!

Bang voor water?

Probeer dit maar eens… neem een aanloop spring op je band en schiet over de baan en hoppa het juiste vakje in. Maak 2 teams en het team wat eindigt met de meeste punten wint het spel. De levende sjoelbak is een populaire en onwijs leuke attractie. Ideaal voor in de warme zomermaanden waarbij je wel wat afkoeling kunt gebruiken.

Waar kun je de levende sjoelbak opzetten?
De sjoelbak is op meerdere plekken opzet baar, zo kun je hem op een grasveld neerzetten, maar ook op de straat. Het is zelfs mogelijk om hem binnen op te zetten alleen dient u rekening te houden met de afmeting en het water gebruik van de attractie.

Waar kun je de levende sjoelbak voor gebruiken?

De levende sjoelbak is prima inzetbaar als attractie voor een sport evenement of voor een buurt feest. Dit is niet een attractie die is verbonden aan een thema evenement. Dit maakt het artikel erg gewild.

Productinformatie:
– Afmetingen: 12 x 6.5M
– Stroom: 1100W
– Water: Ja

Standaard wordt bij dit product meegeleverd:
* Blower
* Gebruiksaanwijzing
* Stroomhaspel (alleen bij op- afbouw en verzorgd).

De mogelijkheden:

Anderen huurden ook:

Drop Shot Arena

Levend tafelvoetbal

Zakslaan boven zwembad