Gladiatoren gevecht huren

1 dag  152,50
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
600 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
100 cm
Vervoer
Aanhanger of bus
Voltage
220 volt

Omschrijving

Wie is de grootste Gladiator? 

Ave Caesar, Motituri te Salutant
Een bekende maar toch leuke manier om te laten zien we het beste evenwicht heeft en het best de stoten van het kussen kan incasseren. Dit is een leuke manier en bezigheid voor jong en oud!
Zij die zullen sterven groeten u. Dit kun je natuurlijk wel met een grote korrel zout nemen, maar dit is wat de gladiatoren van vroeger zeiden voordat ze begonnen aan hun gevechten. Deze attractie is erg leuk om te gebruiken bij bijvoorbeeld een familie dag of op een personeelsfeest. En de persoon die het sterkst is en het beste evenwicht heeft mag zichzelf met recht een echte gladiator noemen!
Bij het gladiatoren kussen draait het niet alleen om kracht het draait om een combinatie van balans, kracht en timing. Beheers je deze elementen goed dan maak jij kans op de titel als gladiator!
 
LET OP:
–  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
–  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid!
 

Waar kunt u het gladiatoren kussen opzetten?
Het gladiatoren kussen is op te zetten binnen en buiten door het grote kussen waar je op valt is het niet erg waar het kussen staat. Als u van plan bent het kussen binnen neer te zetten moet u wel rekening houden dat u een ruimte beschikbaar heeft die groter is dan 5m bij 7m.

Exclusief hoofdbescherming. Mogelijkheid om bij te huren.

 

Extra Productopties

75,00

Incl. BTW

Een middelgrote attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand...

1 dag 1,95

Incl. BTW

Het huren van valmat is verplicht als de attractie op een harde ondergrond staat. De WAS die per 1 juli 2023 is ingegaan geeft dit...