Waterbaan krokodil

Waterbaan
Op zoek naar heel iets anders? Geen gewone survival baan of jungle run? Zelfs dan bied de Koff de oplossing! Met deze waterbaan die enorm populair is bij de kinderen heb je echt een dijk van een attractie in het zwembad liggen!

Wipe off
Deze hindernisbaan licht in het water en moet overwonnen worden zonder in het water te glijen! Denk je dat je de uitdaging aandurft? Dan daagt de waterbaan je uit om het zo snel mogelijk te doen. Klim de baan op en spring over de hindernissen. Duik daarna door 1 van de 2 gaten in de muur spring tussen de paaltjes en klim tegen de laatste helling! Heb je dit gehaald? Dan heb je je welverdiende glij in het water zeker verdient!

Waar kunt u deze waterbaan gebruiken of opzetten?
Deze waterbaan is speciaal gemaakt voor in het water dit kan in een zwembad zijn maar ook op een grote plas. De attractie wordt aan de voor en achterkant op zijn plaats gehouden door touwen maar aan de zijkant niet. Dit maakt het moeilijker de hindernisbaan te overwinnen.

Voor wie is deze waterbaan geschikt?
De waterbaan is uitermate geschikt voor zwembaden die aan activiteiten doen of ter gelegenheid van iets deze attractie willen neerzetten! De waterbaan kan ook neergezet worden op een recreatie plas.
De attractie is geschikt voor jong en oud!

Productinformatie:
  • Afmetingen: 12m × 2 x 2.1m
  • Stroom: 1100 W
  • Water: Ja

Standaard wordt bij dit product meegeleverd:

  • Blower
  • Gebruiksaanwijzing
  • Stroomhaspel (alleen bij op- afbouw en verzorgd).

De mogelijkheden:

Anderen huurden ook:

Buikschuifbaan dubbel

Multiplay haai

Aqua roller