Betaalmethoden

Betaalmethoden

U kunt bij De Koff Webshop op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via credit card (Visa, MasterCard en American Express) 

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. 
Klanten die met credit card willen betalen moeten rekening houden met €4,00 euro incl. BTW administratiekosten.

Via iDEAL 

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via PayPal 

Deze betaalmethode is mogelijk voor bestellingen in Nederland en België. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. U kunt hier inloggen op uw account en de betaling bevestigen.

Via Maestro 

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

Via Vooruit betalen 

U maakt in dat geval het factuurbedrag zelf naar ons over rekeningnummer NL54INGB0660871203 t.n.v. De Koff VOF. Vergeet niet het ordernummer te vermelden. Zo kunnen wij uw betaling snel en correct afhandelen. Na ontvangst van uw betaling worden uw artikelen zo spoedig mogelijk verstuurd.

Via Achteraf betalen via Afterpay 

Met achteraf betalen is het mogelijk om voor Nederlandse klanten (zowel consumenten als bedrijven) op rekening te kopen. Voor Belgische particulieren klanten is dit ook mogelijk voor bedrijven helaas niet. 
Klanten die achteraf willen betalen moeten rekening houden met 3% administratiekosten. De Koff VOF heeft afterpay.nl gemachtigd, conform de algemene voorwaarden, om de bijgevoegde nota aan u te factureren. 

U ontvangt van Afterpay een factuur en maakt het openstaande bedrag dus naar Afterpay over en niet naar De Koff VOF!

 

 

Veel gestelde vragen met betrekking tot achteraf betalen:

1) U krijgt de melding "Helaas kan er met de ingevulde gegevens geen gebruik worden gemaakt van achteraf betalen. Graag verzoeken we u om een andere betaalmethode te kiezen". 
In sommige gevallen, zoals gebruikelijk in de online markt, kunnen wij uw kredietwaardigheid checken met behulp van kredietinformatiebureaus. De uitkomst hiervan kan invloed hebben op de betalingsmogelijkheden die u tot uw beschikking hebt. Wij behouden ons het recht de betalingsmogelijkheid van het ‘achteraf betalen’ voor bepaalde bestellingen niet te accepteren en in plaats daarvan u één van de andere betaalmogelijkheden aan te bieden. Wij vragen om uw begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze ‘Achteraf betalen’. Zie ook onze algemene voorwaarden.

 2) Waarom wordt er 3% administratiekosten berekend? 
Administratiekosten worden berekend over het totale bedrag incl. btw en heeft te maken met het feit dat er extra handelingen (loon en arbeid) moeten worden verricht om deze betaalwijze mogelijk te maken. Daarnaast werken wij samen met een extern bureau namelijk Afterpay welke ook kosten aan ons berekend. Hopelijk heeft hiervoor begrip. Zie ook onze algemene voorwaarden.

3) Moet ik bij Achteraf betalen mijn geboortedatum invullen? 
Om de kredietwaardigheid van u te kunnen nagaan moeten wij in het bezit zijn van uw geboortedatum.

4) Wat is de betaaltermijn van achteraf betalen? 
De betaaltermijn van achteraf betalen is 14 dagen, dat wil zeggen dat u de factuur binnen 14 dagen na factuurdatum betaald dient te worden. Wij maken hierop geen uitzonderingen. 

Heeft u vragen over achteraf betalen of een van de andere betaalmethoden, neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)548-542232

Beveiligde verbinding 
Dekoff.nl beschikt over een beveiligde betalingsverbinding. Om zeker te weten dat u zich op de goede pagina bevindt wanneer er transacties plaatsvinden, kunt u kijken of er een slotje te zien is in uw adresbalk. Deze wordt namelijk getoond wanneer er een betaling plaatsvindt op een website.