Opblaasbaar voetvolley veld

1 dag  105,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
700 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
150 cm
Vervoer
Auto
Totaalgewicht
30 kg
Aantal zandzakken
4

Omschrijving

Voetvolley of drijvend volleybalveld

Op zoek naar een leuke activiteit voor in het water, op een grasveld, de straat of op de zonneweide? Voetvolley is een attractie die op alle gronden gespeeld kan worden! Voetvolley is een geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Hooghouden; dat is waar het bij voetvolley om draait. Houd de bal hoog en probeer het zo moeilijk mogelijk te maken voor je tegenstander. Je kunt de regels ook aanpassen indien je met jongere kinderen een wedstrijd speelt. 

 
Waar kunt u voetvolley opzetten/ gebruiken?
Zoals gezegd kunt u deze attractie overal neerzetten waar u maar wilt. Op het water wordt het veld met lijnen vast gezet en op vaste ondergrond is dit niet nodig. In het water kunt u voetvolley eventueel ook voor volleybal gebruiken omdat u dan dieper in het water staat en het net in eens een stuk hoger is. Deze attractie is erg leuk voor meerdere gelegenheden. Het kan zowel gebruikt worden voor een vriendschappelijk potje voetvolley of voor een wedstrijd/toernooi. Door de meerdere mogelijkheden met de attractie is het spelplezier eindeloos.
 
De volleybal boarding is luchtdicht. Dit betekend dat de boarding eenmalig met een hogedruk blower opgeblazen wordt. Eenmaal vol kan de blower verwijderd worden. Het opblaasbaar net wordt geleverd met haringen en voetbal. Indien het veld op een verharde ondergrond staat, bent u verplicht zandzakken erbij te huren voor verankering. 

 

Extra Productopties

52,50

Incl. BTW

Een kleine attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand dan ...