Toek Toek huren met collega’s of familie?

U wilt de omgeving van Holten, Haarle, Rijssen, Dijkerhoek zelf met een Toek ontdekken? Door de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug of de Borkeld? Onze elektrische Toek Toek is het ideale vervoersmiddel hiervoor. Doordat de Toek een autokenteken heeft mag u niet overal met de elektrische toek op de Sallandse Heuvelrug en Holterberg komen. Wij hebben voor u een prachtige route die deels over de Sallandse Heuvelrug of de Borkeld gaan. Deze route krijgt u van ons gratis als u een dagdeel de toek heeft gehuurd.

U komt de Toek Toek afhalen bij onze locatie aan de Fabrieksweg 12 te Holten en brengt hem daar ook weer terug. De bestuurder dient minimaal 21 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een auto rijbewijs. De Toek Toek biedt plaats aan vier personen. Kinderen die in een auto in een zitje zitten, dienen ook in de Toek in een zitje te zitten.
Een maximum van 4 personen per Toek Toek.

Bestuurder dient minimaal 21 jaar oud te zijn en moet in het bezit zijn van een geldig B rijbewijs.


Prijzen:

  • 3 uur huren, € 47,50 per Toek en maximaal 30km rijden
  • extra uur huren, € 15,00 per Toek per uur
  • gehele dag € 85,00 per Toek en maximaal 45km rijden

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Via de “reserveer nu” knop kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kunt u op onze website www.tastoektoek.nl direct de beschikbaarheid controleren van de toekjes.

De genoemde prijs is een prijs per Toek Toek voor 3 uur rijden en maximaal 30 km.

Eigen risico: € 250,-

Een toek wordt voor de Nederlandse wetgeving gezien als een personen auto, de bestuurder dient dan ook in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.