Springkussen Taart

Springkussen Taart
>
  • Springkussen Taart
<

Producteigenschappen

Lengte
350 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
300 cm
Stroom
1100 watt
Vervoer
Auto (achterbanken plat)
Totaalgewicht
50 kg
Aantal valmatten
5
Aantal zandzakken
4
Aantal personen
4

Omschrijving

Springkussen Taart huren!

Het Springkussen verjaardagstaart is een vrolijk klein springkasteel voor een lage prijs. Door de afmeting is het luchtkussen Taart makkelijk te plaatsen en te vervoeren. Dit springkussen is uiterst geschikt voor het huren bij kinderfeestjes, verjaardag, feestje, opening of bruiloft. 


Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens
Veiligheid staat altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat namelijk altijd ten kosten van de kwaliteit en dus de veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen (standaard meegeleverd) of zandzakken (dien je erbij te huren).
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, ben je verplicht valmatten erbij te huren. Belangrijk voor jouw eigen veiligheid!
    -  Wanneer je een luchtkussen huurt, ben je zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+).

Beschikbare bestanden

Extra Productopties

Een kleine attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand dan ...