Springkussen Piraat

Springkussen Piraat
>
  • Springkussen Piraat
<

Producteigenschappen

Lengte
300 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
250 cm
Vervoer
Auto, aanhanger of bus
Totaalgewicht
50 kg
Voltage
220 volt
Aantal valmatten
6
Aantal zandzakken
4
Aantal personen
8

Omschrijving

Springkussen piraat huren 

Het Luchtkussen Piraten is full-colour bedrukt in het thema Piraat. Makkelijk te vervoeren in een auto en eenvoudig op te bouwen. Een geschikt springkussen om te huren voor een verjaardag of feestje in de tuin. Wat een verrassing voor de kinderen!

Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens
Onze luchtkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat nanmelijk altijd ten kosten van kwaliteit en dus veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid!
    -  Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+)

Extra Productopties

1,95

1 dag

Het huren van valmat is verplicht als de attractie op een harde ondergrond staat. De WAS die per 1 juli 2023 is ingegaan geeft dit...

Een kleine attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand dan ...