Kindershows Dompie & Flappie

De Koff Entertainment biedt u op het gebied van kinderanimatie een scala aan leuke kindershows en dat allemaal  voor een absolute feestprijs! Speciaal voor u hebben wij ook complete middagprogramma’s georganiseerd. Kijk voor meer informatie bij arrangementen!

Clown shows van Dompie & Flappie:

  • Het avontuur

Deze doldwaze kindershow heeft een duur van ongeveer 45 minuten en is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar. De twee clowns beleven iedere keer weer een avontuur waarin de kinderen een belangrijke rol spelen.

De kindershow “Het avontuur” kost                                           € 299,00

  • De ontdekking

Deze kindershow is een show die 2 keer 35 minuten duurt, waarin de twee clowns iedere keer weer een nieuwe ontdekking beleven, natuurlijk is Dompie niet zo erg slim in het begrijpen van deze wonderbaarlijke ontdekkingen, maar ze willen het maar al te graag delen met de kinderen in de zaal. Deze kindershow is er voor kinderen tot 12 jaar.

De kindershow “De ontdekking” kost                                         € 349,00

  • Sinterklaas voorstelling

Beleef samen met Dompie en Flappie een speciale Sinterklaas voorstelling. De kinderen en natuurlijk Sinterklaas staan compleet centraal tijdens deze hilarische show. Dompie en Flappie weten met hun kunsten zelfs Sinterklaas helemaal in verwarring te brengen. De kindershow is compleet afgestemd op de entree van Sinterklaas met zijn pieten. Hierbij worden natuurlijk ook de bekende liedjes gezongen en zal er een heuse pieten disco opgevoerd worden. De duur van dit programma bedraagt ruim 2 uur. De complete productie is inclusief Sinterklaas, 2 pieten, Dompie en Flappie en een technicus voor licht en geluid.

De kindershow “Sinterklaas voorstelling” kost                             € 895,00