Ballonnenslinger zwevend per meter

Ballonnenslinger zwevend

Naast de standaard ballonnenslinger kunt u ook bij ons terecht voor een ballonnenslinger zwevend. In deze ballonnenslinger hebben wij de ballonnen gevuld met helium. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect. Boven een dansvloer of beursstand geeft deze ballonnenslinger een extra mooie sfeer aan de ruimte.

De eindeloze mogelijkheden van ballonnendecoratie

Ballonnendecoratie is er in allerlei vormen en maten. De ballonnenslinger zwevend is verkrijgbaar is vele kleuren en mogelijkheden.

Wellicht wilt u meer sfeer geven aan uw beurspresentatie, bij de opening van uw bedrijfspand, tijdens uw trouwdag of om te vieren dat uw dochter of zoon geboren is.

Een offerte maken wij vrijwel altijd op maat, zo ook voor de zwevende ballonnenslinger. Want wellicht heeft u één met zwevende ballonnenslinger nodig aan de buitenkant van uw pand maar wellicht heeft u 6 meter nodig boven uw dansvloer.

De prijs is € 27,50 per meter.

Uw evenement
Ballonnen zijn echte sfeermakers. Dit maakt onze ballonnenboog van 5 meter een echte blikvanger. Maar wellicht is alleen een ballonnenboog niet genoeg voor uw evenement.

Kijkt u ook eens bij onze andere decoraties of leuke openingsattributen:

  • Een (rode) loper inclusief paaltjes
  • Confettishooters
  • Countdown
  • Heliumballonnen die u kunt uitdelen
  • Ballonnenclown
  • Ballonnenslinger, decoratie voor aan de wanden

Wilt u hier meer informatie over?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!