Looping bikes

Looping bikes
Bent u opzoek naar een leuke attractie voor jong en oud? De looping bikes is echt een ware uitdaging voor diverse leeftijden.
Het is lastig om voor jonge volwassenen een leuke attractie te vinden omdat alles toch al snel saai of kinderachtig is. Deze attractie is compleet verzorgd met licht, geluid en inclusief begeleiding is gegarandeerd plezier voor zowel de jonge volwassenen en de volwassenen!

Over de kop
De naam zegt het al. Neem plaats op de fietsen, bereid u  voor, de lichten gaan aan de dj draait een lekkere plaat met opzwepende muziek. Go! Fietsen maar… blijven trappen, blijven doorgaan, steeds hoger en voor dat u het weet hangt u ondersteboven!
Deze spectaculaire attractie is erg leuk voor de oudere kinderen. En uit ervaring kunnen wij zeggen dat het is gebleken dat zelfs volwassenen de uitdaging niet uit de weg kunnen gaan…

Waar kunt u de looping bikes attractie neerzetten?
De looping bikes attractie komt het best buiten tot zijn recht. Deze attractie vergt redelijk wat ruimte die niet overal beschikbaar is. Op gras of op een stenen ondergrond is geen probleem voor deze mega fun attractie. De enige vereiste is dat er een stroompunt aanwezig moet zijn voor het licht en geluid.

Voor wie is de looping bikes attractie geschikt?
De looping bikes attractie is de attractie voor de wat oudere doelgroep. Door de muziek en de lichtshow is het niet saai en ook niet kinderachtig. Plus de grote uitdaging om over de kop te fietsen is voor echte waaghalzen. Looping bikes is dus echt een leuke attractie en ook een ware blik vanger voor de toeschouwers!

Extra Informatie
Deze attractie is alleen te huren inclusief volle begeleiding.

Productinformatie:

  • Afmetingen: 8 x 5 M
  • Stroom:  3 vrije groepen
  • Water: Nee

Standaard wordt bij de looping bikes meegeleverd:

  • Alle benodigde materialen
  • Begeleiding

De mogelijkheden:

Afhalen
€ -- per dag

Klik om hier uw eigen tekst toe te voegen

Op en Afbouwen
€ -- per dag

Klik om hier uw eigen tekst toe te voegen

Anderen huurden ook:

Hangbrug Adventure

Gladiatorenkussen

Octopus