Kindertrein

Groot en opvallend is onze kindertrein
Iets klassieks maar toch iets wat het altijd goed doet bij kinderen, zowel de jongste als bij de ouderen: De kinder expres! Want een ritje in deze trein wie wil dat nu niet! Deze kinder express zal gegarandeerd opvallen en veel toeschouwers trekken!

Thalys in je achtertuin
Het is maar zo mogelijk! Een ritje in de trein door uw eigen achtertuin! Met deze kindertrein is het allemaal mogelijk! De locomotief die rook uitblaast en fluit lijkt het net alsof je in een echte stoomtrein zit. Deze kinder express biedt plaats voor 24 kinderen. De trein word bestuurd door de machinist. Wees gerust, in deze trein mag je gewoon zonder kaartjes plaats nemen.

Waar kunt u deze megafun attractie opzetten?
De kindertrein is op te zetten op vele verschillende plekken. Zo kunt u kiezen voor uw achtertuin. Op gras of steen, beiden is geen probleem. Omdat de trein een flink gewicht heeft dient u rekening te houden dat het grasveld beschadigd kan raken.

Voor wie is deze kindertrein geschikt?
Deze megafun attractie blijft het goed doen bij alle leeftijden. Voor de echt avonturiers is het toch ontzettend leuk om een ritje te kunnen maken in deze trein!

Extra Informatie
Deze attractie is alleen te huren inclusief volledige begeleiding.

Productinformatie:

  • Afmetingen: 10,41 x 0,87 x 1,79 M
  • Stroom:  n.v.t.
  • Water: Nee

Standaard wordt bij de kindertrein meegeleverd:

  • Alle benodigde materialen
  • Begeleiding

De mogelijkheden:

Afhalen
€ -- per dag

Klik om hier uw eigen tekst toe te voegen

Op en Afbouwen
€ -- per dag

Klik om hier uw eigen tekst toe te voegen

Anderen huurden ook:

Hangbrug Adventure

Gladiatorenkussen

Octopus