Combi Action Slide

Combi action met slide, mega fun!
Deze attractie combinatie is echt een topper! De bungee trampoline en de spiderweb met slide zijn 2 grote attracties die het enorm goed verhuurt worden binnen ons assortiment. Deze attracties zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Met deze attracties kunt u grote groepen kinderen kwijt waardoor wachtrijen minimaal zullen zijn.

Bungee & Slide
Waag een sprong op deze bungee trampoline en haal de gekste capriolen uit in de lucht. Klim hierna als een spiderman naar boven in het spiderweb en om het af te maken glij dan hard naar beneden met de slide. De spiderweb toren is 8 meter hoog en dat betekend dat de kinderen ook weer 8 meter naar beneden kunnen glijden.

Waar kunt u de combi action met slide opzetten?
Deze attractie kunt u opzetten op een grasveld maar ook op een stenen ondergrond. Buiten komt de combi action met slide echt tot zijn recht. De attractie is niet voor niets een blikvanger!
Beschikt u over een grote hal die veel ruimte biedt? Dan kunt u deze combi action met slide ook binnen neerzetten. U dient wel rekening te houden met de grote van de attractie. Ook heeft u ruimte nodig waar kinderen de vrijheid hebben om te springen.

Voor wie is deze attractie geschikt?
De attractie is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en wordt gebruikt voor meerdere gelegenheden. Deze combi action met slide is alleen te huren inclusief begeleiding. Grote groepen kinderen kunnen tegelijk spelen op deze attracties. En om de doorloop voorspoedig te laten verlopen is de glijbaan er aan toegevoegd.

Extra informatie
Deze attractie is uitsluitend te huren inclusief begeleiding. De attractie vereist 17 dranghekken die door u verzorgd moeten worden. De attractie is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Productinformatie:

  • Grote: 20 x 12 M
  • Stroom:  2 vrije groepen
  • Water: Nee

Standaard wordt bij de Combi Action Slide meegeleverd:

  • Blower
  • Gebruiksaanwijzing
  • Stroomhaspel

De mogelijkheden:

Afhalen
€ -- per dag

Klik om hier uw eigen tekst toe te voegen

Op en Afbouwen
€ -- per dag

Klik om hier uw eigen tekst toe te voegen

Anderen huurden ook:

Hangbrug Adventure

Gladiatorenkussen

Octopus