Survival baan

Rennen, klimmen, glijden en rollen

Heeft u te maken met een doelgroep die opzoek is naar een uitdaging? Stel ze op de proef met deze spelkussen! De survival run baan is een ontzettend leuke attractie om uw publiek mee te testen wie er als snelste deze hindernissen kan overwinnen.
Dat is wat de deelnemers gaan doen op deze attractie. Ren naar obstakel 1, klim erop om er vervolgens weer af te glijden. Duik door de volgende hindernis en tijger naar het einde. Wie kan dit het snelste? Probeer het uit op bijvoorbeeld een zes kamp of een andere leuke gelegenheid. Deze attractie is het vermaak voor jong en oud. U houdt de deelnemers bezig met een wedstrijdje of laat ze individueel lekker hun gang gaan.

Waar kunt u de survival baan opzetten/gebruiken?
De survival baan is een groot spelkussen dat veel ruimte inneemt dit is zeker een punt waarover u moet nadenken als u deze attractie binnen wil neerzetten.
Deze attractie komt het best buiten tot zijn recht. Het plaatsen van de survival baan is zowel op gras als op steen is geen enkel probleem.

Voor wie is de survivalbaan geschikt?
De survival baan is geschikt voor jong en oud. Voor zowel jongens als meisjes, dames en heren. Met zijn 17 meter is dit het vertier voor iedereen.

Productinformatie:
  • Afmetingen: 17m × 3.8m
  • Stroom: 1100 W
  • Water: Nee

Standaard wordt bij dit product meegeleverd:

  • Blower
  • Gebruiksaanwijzing
  • Stroomhaspel (alleen bij op- afbouw en verzorgd)

De mogelijkheden:

Anderen huurden ook:

Rodeostier

Draken stormbaan

Klimtoren opblaasbaar