Rodeo Surf

Rodeostier maar dan uitdagender? Dat is de Rodeo surfplank!
Opzoek naar een leuke attractie voor uw bezoekers of publiek? Deze attractie is een vernieuwing op het standaard rodeo rijden op de stier. Deze manier is erg leuk en minstens zo lastig. Kortom deze attractie is erg leuk om op uw evenement te plaatsen.

Time to surf!
Een beetje relaxed surfen? Neem plaats op dit rodeo surfplank, maar pas op deze surf rodeo zal schudden en tekeer gaan. De rodeo surfplank zal alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat jij de hoge golfen niet weet te doorstaan. Zorg ervoor dat je blijft staan en als je het rodeo surf hebt overwonnen ben jij een echte surf dude!


Waar kunt de rodeo surfplank opzetten?
De rodeo surfplank opzetten kan bijna overal. Deze attractie neemt niet veel ruimte in en is dus inzetbaar op meerdere ondergronden. Stenen ondergrond of op gras het is allemaal geen probleem. Wilt u deze attractie binnen neerzetten, dan dient u rekening te houden met de afmeting van de attractie en de hoogte.

Als u de attractie af komt halen dan dient u er rekening mee te houden dat deze op een euro pallet verpakt is, met daarbij een groot mechanisme om de surfplank mee te laten ronddraaien en de surfplank zelf.

Waar kunt u de rodeo surfplank voor gebruiken?
Deze attractie is te gebruiken voor meerdere gelegenheden. Dit maakt de attractie erg populair en interessant.

Productinformatie:
  • Grote: 6m × 6m
  • Stroom: 2200 W
  • Water: Nee

Standaard wordt bij de rodeo surfplank meegeleverd:

  • Blower
  • Gebruiksaanwijzing
  • Stroomhaspel (alleen bij op- afbouw en verzorgd)

De mogelijkheden:

Afhalen
*DEZE OPTIE IS NIET MOGELIJK*

Klik om hier uw eigen tekst toe te voegen

Anderen huurden ook:

Rodeostier

Mexicano Loco

Buikschuifbaan dubbel