Glijbaan haai

Conditie test!
Wilt u een supergrote uitdaging neerzetten voor de deelnemers? Dan is dit de manier om de deelnemers te vermaken, met deze super mega stormbaan zorgt u voor een geslaagde dag met veel plezier en vertier.

Een ijzersterke conditie, geen angst en doorzettingsvermogen dat is wat deze attractie van je eist. Een gigantische hoge glijbaan waar je vanaf moet durven glijden. Klim de heuvel op, glij naar beneden, ren zo hard als je kunt door de tunnels heen en doe het weer opnieuw totdat je het einde hebt bereikt. Wie kan de snelste tijd neerzetten bij deze super glijbaan haai?

Waar kunt u de glijbaan Haai neerzetten?
Deze glijbaan komt het best tot zijn recht op een groot grasveld of op een lange brede weg. De glijbaan bestaat niet uit 1 geheel maar uit meerdere spelkussens aan elkaar gebonden. Dit vormt in totaal een lange baan van stormbaan van 12 meter. Heeft u behoefte om deze attractie binnen neer te zetten dient u dus rekening te houden met genoeg beschikbare ruimte. Als u deze attractie komt afhalen dient u rekening te houden dat het is verpakt op 2 euro pallets.

Waar kunt u de glijbaan haai voor gebruiken?

Deze baan is goed te gebruiken voor een groot kinderevenement, zeskamp of een andere gelegenheid waar veel bezoekers bij komen kijken. Dit gevaarte is beslist een eye catcher omdat hij zo immens groot is.

Afmetingen
  • Grote: 8m × 4.5m × 6,5m
  • Stroom: 1100W
  • Water: Nee

Standaard wordt bij dit product meegeleverd:

  • Blower
  • Gebruiksaanwijzing
  • Stroomhaspel (alleen bij op- afbouw en verzorgd).
 

De mogelijkheden:

Anderen huurden ook: